Het is vrijdag 2:31Sorry, we zijn nu gesloten

Weide Afrasteringen

De juiste (weide) afrastering voor het bedoelde gebruik!

Offerte aanvragen

Investeren in weide afrastering

U bent op zoek naar een weide afrastering van hoge kwaliteit en waarbij veiligheid de prioriteit heeft? Dan bent u bij Van Eekeren aan het juiste adres. Onze afrasteringen zijn geschikt voor elke soort weide, van paarden- tot schapenweide. Daarnaast staat de veiligheid van mens en dier centraal bij ons! Een afrastering kan een kostbare zaak zijn, zeker wanneer deze een groot oppervlakte dient te bedienen. Toch is het belangrijk niet te veel concessies te doen aan de kwaliteit of de veiligheid, als er iets mis gaat bent u namelijk verder van huis.

Door middel van een elektrische afrastering maakt u in principe een psychologische barrière, de dieren die in de weide rondlopen zullen na een eerste contact met de afrastering beseffen dat ze hier beter bij uit de buurt kunnen blijven. Natuurlijk is het wel van essentieel belang dat dit op een juiste manier geïnstalleerd wordt. Hierbij kunnen wij u ondersteunen!

Wij hebben al jaren ervaring in de weide afrastering en werkt met uitsluitend producten van hoogstaande kwaliteit. Vooral indien u gebruik maakt van schrikdraad is het van belang dat dit op de juiste wijze wordt gemonteerd. Op die manier heeft de weide afrastering langs gehele weiden een goede spanning op het schrikdraad en zal de aarding goed benut worden. Wij geven u graag advies over de juiste (weide)afrastering voor het bedoelde gebruik. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor de jaarlijkse controle zodat u nergens meer omkijken naar heeft!

Contact formulier

Neem contact op met Eekeren Wouw

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!