Het is woensdag 2:46Sorry, we zijn nu gesloten

Buiten Beveiliging

In 1991 werd begonnen met een beveiligingstak en sindsdien is er veel expertise opgebouwd op het gebied van geïntrigeerde beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen

Gallagher Security systeem

Van Eekeren werkt met het bekende Gallagher Security systeem.
Gallagher is sinds 1978 actief in de markt met schrikdraad systemen. De buitenbeveiliging van Gallagher is zodanig op te bouwen dat er geen zwakke punten zullen zijn in uw terreinbeveiliging.

De terreinbeveiliging is niet alleen heel effectieve maar zeer zeker ook een preventieve maatregel om uw goederen te beschermen tegen diefstal, vandalisme of sabotage. Het is een grote barrière voor de indringers en zullen het ook niet snel proberen om uw terrein te gaan betreden. Bij het zien van de terreinbeveiliging gaan ze dan ook al snel verder, en zoeken ze een ander slachtoffer. In een filmpje wordt even simpel uitgelegd hoe dat de buitenbeveiliging van Gallagher werkt.

Wat is een Security fence? Een onopvallend netwerk van getwijnde spanningsdraden dat geplaatst wordt op uw poorten en hekwerk. De draden geven bij alleen aanraking een hevige waarschuwende schok met een voltage van ca. 8000 volt. Dit volstaat meestal al om de crimineel te weren.De Gallagher Trophy duo puls loopt de spanning op tot ca. 14000 volt! Mocht de indringer tot sabotage over gaan, zoals draden knippen of de draden elkaar laten raken dan volgt er een alarmmelding die eventueel aangesloten is op uw bestaande alarmsysteem.
Uiteraard wordt het schrikdraadsysteem niet alleen op hekwerken geplaatst maar wordt bijvoorbeeld ook toegepast als dakrandbeveiliging of overklim beveiliging.

Aan de veiligheid zitten uiteraard ook normen zowel voor de gebruiker als de crimineel. Als eigenaar van een buitenbeveiliging van Gallagher hoeft u dan ook geen claims te verwachten. Gallagher Security fence voldoet aan alle nationale en internationale normen en regelgeving voor beveiligingssystemen:
– IEC/EN 60335-2-76
– KEMA keur
– ANPI/NVBB-keur

Contact formulier

Neem contact op met Eekeren Wouw

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!