Het is zaterdag 6:07Sorry, we zijn nu gesloten

Afrasteringen en Omheiningen

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van complete omheiningen en verzorgen wij graag voor u de jaarlijkse controle van bijvoorbeeld uw weide afrastering.

Offerte aanvragen

Waarom een elektrische afrastering / schrikdraad?

Een elektrische afrastering is een psychologische barrière. Na het eerste contact met het schrikdraad mijden dieren de afrastering. De fysieke belasting van een elektrische afrastering is daardoor nagenoeg nihil.

Contact formulier

Neem contact op met van Eekeren

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Duurzaamheid in Afrasteringen en Omheiningen: van Eekeren leidt de weg

Van Eekeren heeft zich toegelegd op het creëren van omheiningen die perfect in harmonie zijn met de natuurlijke omgeving. Deze omheiningen worden niet alleen vervaardigd met hoogwaardige materialen, maar ook ontworpen met het oog op duurzaamheid en milieubehoud.

Offerte aanvragen
Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!