Het is woensdag 1:46Sorry, we zijn nu gesloten

Fonteinen en Beluchters

Van Eekeren Wouw is dealer van Otterbine fonteinen en beluchters.

Offerte aanvragen

De pure schoonheid van water

Van Eekeren is dealer van Otterbine fonteinen en beluchters.

Otterbine staat bekend als dé specialist in zijn sector en heeft technieken met betrekking tot afwaterbehandeling en
watermanagement voor vijvers en meren, gebruikt voor de
ontwikkeling van eigen systemen die de watermanagement van superieure kwaliteit mogelijk maken.
De Fonteinen en beluchters van Otterbine zijn niet alleen mooi maar ze behandelen ook de oorzaken van slecht water kwaliteit.

Otterbine fonteinen en beluchters bestrijd o.a. blauwalg en botulisme. Door een fontein toe te passen met veel beluchting, heeft u een sierlijke waterpartij in de vijver, en het water wordt voorzien van een rijkelijk zuurstof.
Welk fonteinmotief u ook kiest, Otterbine fonteinen hebben genoeg aan een waterdiepte van niet meer dan 75cm. Daarmee zijn ze dus niet alleen functioneel, ze maken uw omgeving ook een stukje mooier. Het is zelfs mogelijk om uw fontein te belichten zodat u in de avonden ook kunt genieten van uw fontein.

Stilstaand water in een vijver verslechterd de werking van micro organisme door een tekort aan zuurstof. Een zeer belangrijke functie van de Otterbine beluchters is een juiste waterbehandeling, dus het gezond maken en houden van het water. Zo zijn er drijvende fonteinen die het water tot een diepte van 4 meter via de oppervlakte belucht en het oppervlaktewater met het bodemwater zal vermengen door het creëren van waterstromingen. Naast dat beluchters de waterkwaliteit verhogen kunnen het ook prachtige blikvangers zijn in de vorm van fonteinsystemen.

Contact formulier

Neem contact op met Eekeren Wouw

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!