Het is zaterdag 5:41Sorry, we zijn nu gesloten

Wildschade

Wildschade is een grote ergernis voor vele mensen.

Offerte aanvragen

De oplossing: Schrikdraad, Tornado gaas of Foxlight

Wildschade komt niet alleen voor in de landbouw, maar ook in de tuin- en bosbouw. Van Eekeren biedt perfecte oplossingen op het gebied van gewas en natuurbescherming. Wildschade is heel goed en eenvoudig te voorkomen door het installeren van een elektrische afrastering. Door de juiste keuze van stroomgeleider en schrikdraadapparaat dwingt u respect af. Schrikdraad is een effectieve doch veilige afrastering voor mens en dier. Na eenmaal in aanraking te zijn geweest met het schrikdraad zullen zij dit nooit meer vergeten.


Ook wordt er vaak gaas gebruikt om wildschade te voorkomen.
Van Eekeren heeft diverse gaas soorten maar werkt veelal met het bekende sterke Tornado gaas. Tornado staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Van Eekeren plaatst ook complete rasters. Wij zijn voorzien van machines en goed opgeleid personeel, zodat u er van uit kan gaan dat de omheining snel, veilig, netjes en strak geplaatst wordt. Met onze ervaring en deskundigheid helpen wij u graag verder voor u de passende oplossing voor wildafweer.

Mocht u last hebben van roofdieren zoals vossen, dan is wellicht Foxlight voor u de oplossing. Foxlight is een afweersysteem, het beschermt uw dieren zoals kippen en schapen tegen vossen.

Contact formulier

Neem contact op met Eekeren Wouw

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!