Het is woensdag 1:38Sorry, we zijn nu gesloten

Terreinbeveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van complete omheiningen en verzorgen wij graag voor u de jaarlijkse controle van bijvoorbeeld uw weide afrastering.

Offerte aanvragen

Terreinbeveiliging

Een stevige omheining is niet langer voldoende om uw terrein te beveiligen.

Onnodige gasten, zoals criminelen, gaan steeds brutaler te werk. Ze schrikken niet terug voor een flinke klim of voor sabotage van uw omheining. Een een camerasysteem detecteert, maar een
terreinbeveiliging reageert en schrikt al af voordat ze bij u op het terrein zitten.
De inbreker vergeet de stroomstoot voor de rest van zijn leven niet meer.

Contact formulier

Neem contact op met van Eekeren

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Betrouwbaarheid systeem
Terreinbeveiliging

De terreinbeveiliging is eenvoudig te koppelen aan uw huidige alarmsysteem. Op de draden komt een pulserende spanning. De draden geven bij aanraking een waarschuwende schok. Dit volstaat meestal om een crimineel te ontmoedigen. Klimt hij toch over de uw omheining of knipt hij draden door, dan wordt automatisch een alarmsignaal doorgegeven.

Offerte aanvragen
Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!