Het is zaterdag 6:44Sorry, we zijn nu gesloten

Schrikdraad

Van Eekeren is niet alleen gespecialiseerd in het afrasteren voor groot vee, wij hebben ook schrikdraad voor huisdieren, voor uw kat of hond.

Offerte aanvragen

Expertise in afrastering met schrikdraad

Bij Eekeren Wouw streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit als het gaat om afrasteringen voor groot vee. Onze duurzame materialen en effectieve oplossingen hebben de tevredenheid van talloze klanten gewonnen.

Schrikdraad is niet langer voorbehouden aan de afrastering van groot vee, Eekeren Wouw biedt nu ook hoogwaardig schrikdraad voor huisdieren. Of u nu een trotse eigenaar van een kat of een hond bent, ons schrikdraad is de ideale oplossing om uw huisdieren veilig en beveiligd te houden.

Vrees niet voor ingewikkelde installaties! We bieden een eenvoudige stapsgewijze handleiding voor degenen die graag zelf aan de slag gaan. Voor degenen die liever ontzorgd worden, biedt Eekeren Wouw ook professionele installatiediensten.

Het is begrijpelijk dat u niet alleen de veiligheid van uw huisdieren wilt waarborgen, maar ook binnen uw budget wilt blijven. Ons schrikdraad voor huisdieren is niet alleen effectief, maar ook kostenefficiënt, waardoor het een waardevolle investering is.

Contact formulier

Neem contact op met Eekeren Wouw

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!