Het is vrijdag 21:24Sorry, we zijn nu gesloten

Sproei installatie

Van Eekeren Wouw verzorgd ook beregeningen voor tuinen, sportvelden en paard rijbakken middels een sproei installatie.

Offerte aanvragen

Pop-up sproeiers

Afhankelijk van uw ruimte, begroeiing en planten in bijvoorbeeld de tuin zijn er een aantal manieren om van een dergelijke installatie gebruik te maken. Deze sproei installatie kan gemaakt worden op een manier die handmatig te regelen is, maar ook volledige automatische sproeiers is een mogelijkheid.

Door gebruik te maken van pop-up sproeiers hoeft u zich geen zorgen te maken met het grasmaaien. Als de sproeier aangezet wordt, komt deze omhoog uit het gras en start de sproeier het bewateren van uw gazon, grasveld of sportveld. Na het sproeien zakt deze weer terug in de grond, zodat u uw gras direct kan maaien. Van Eekeren maakt gebruik van tuinsproeiers van hoge kwaliteit, namelijk van het Amerikaanse merk Rain-Bird, deze tuinsproeiers zijn precies naar uw wensen af te stellen.

Omdat elke situatie verschillend is, zijn er ook diverse soorten waterpompen te verkrijgen. Wij hebben o.a. bronpompen en centrifugaal pompen. Voor elke situatie rekenen we een specifieke waterpomp uit. U kunt uw tuin sproeien met waterpompen vanuit een put, sloot of vijver. Sproeien vanuit de waterleiding is ook mogelijk, dit wordt vaak toegepast bij kleinere sproei installaties. Hierbij maken we gebruik van tuinsproeiers.

Door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijke beregeningscomputer kunt u uw sproei installatie zorgeloos laten werken. Dit scheelt u een hoop extra werk! De beregeningscomputer communiceert met de pomp en de elektrische kleppen die elk een zone met sproeiers aanstuurt. Zo kunt u eenvoudig zelf bepalen welke zone er besproeit moet worden en hoeveel water er op dat oppervlak moet komen. Wij voeren standaard onze automatische besproeiingen uit een weersafhankelijke regeling. Bij voldoende regenval wordt het beregeningsprogramma tijdelijk uitgeschakeld. Omdat dit weer scheelt in waterverbruik! Ook kunt u gebruik maken van een beregeningsautomaat die volledig via ethernet ingesteld is en bediend kan worden d.m.v. een webbrowser. Zo kunt u altijd en overal zelf uw tuinsproeiers aansturen via een smartphone, tablet of computer.

Contact formulier

Neem contact op met Eekeren Wouw

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!