Weide afrastering

Investeren in weide afrastering

U bent op zoek naar een weide afrastering van hoge kwaliteit en waarbij veiligheid de prioriteit heeft? Dan bent u bij Van Eekeren aan het juiste adres. Onze afrasteringen zijn geschikt voor elke soort weide, van paarden- tot schapenweide. Daarnaast staat de veiligheid van mens en dier centraal bij ons!

Een afrastering kan een kostbare zaak zijn, zeker wanneer deze een groot oppervlakte dient te bedienen. Toch is het belangrijk niet te veel concessies te doen aan de kwaliteit of de veiligheid, als er iets mis gaat bent u namelijk verder van huis.

Geschikte weide afrastering

Door middel van een elektrische afrastering maakt u in principe een psychologische barrière, de dieren die in de weide rondlopen zullen na een eerste contact met de afrastering beseffen dat ze hier beter bij uit de buurt kunnen blijven. Natuurlijk is het wel van essentieel belang dat dit op een juiste manier geïnstalleerd wordt. Hierbij kunnen wij u ondersteunen!

Weide afrastering van Van Eekeren

Wij hebben al jaren ervaring in de weide afrastering en werkt met uitsluitend producten van hoogstaande kwaliteit. Vooral indien u gebruik maakt van schrikdraad is het van belang dat dit op de juiste wijze wordt gemonteerd. Op die manier heeft de weide afrastering langs gehele weiden een goede spanning op het schrikdraad en zal de aarding goed benut worden.

Wij geven u graag advies over de juiste (weide)afrastering voor het bedoelde gebruik. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor de jaarlijkse controle zodat u nergens meer omkijken naar heeft!