Het is woensdag 1:37Sorry, we zijn nu gesloten

Paardenomheining nodig?

Van Eekeren heeft diverse gaas soorten maar werkt veelal met het bekende sterke Tornado gaas.

Offerte aanvragen

Paardenomheining

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare paardenomheining? Dan bent u bij Van Eekeren aan het juiste adres. De beste paardenomheining is zichtbaar, staat stevig en blijft jarenlang mooi door kwalitatief hoogstaand materiaal. Al onze omheiningen, hekken en afrasteringen zijn van een uitstekende kwaliteit en zijn betrouwbaar. Een omheining van Van Eekeren past qua stijl bij de rest van uw woning en/of bedrijf(pand).

Een paardenomheining moet veilig zijn voor uw paarden en voor de ruiters. Wanneer u kiest voor een vakkundig geplaatste paardenomheining van Van Eekeren, kiest u voor een veilige omheining. Bij ons heeft u een ruime keuze in omheiningen en poorten. Hierdoor vindt u gegarandeerd datgene wat aansluit bij uw persoonlijke wensen, bij de uitstraling die u wilt en bij uw budget. 

Maar wij doen veel meer dan alleen het plaatsen van een paardenomheining. Wij maken de inrichting van uw weide of perceel eventueel compleet met drinkwatervoorziening, verlichting, beregening, schuilstalling, hooiruiven, et cetera. Zoals u kunt zien is Van Eekeren een veelzijdig bedrijf en heeft de nodige kennis om uw weide compleet te maken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact formulier

Neem contact op met Eekeren Wouw

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!