Het is zaterdag 5:06Sorry, we zijn nu gesloten

Houten poorten Woerden

Een houten poort is het visitekaartje van Uw bezit!

Offerte aanvragen

Houten poorten Woerden

Een landhek of een poort voor uw erf, weide of achtertuin wordt het hele jaar door meerdere malen per dag gebruikt. Reden waarom van Eekeren niet compromitteert op veiligheid, kwaliteit en functionaliteit. De poorten zijn verkrijgbaar in hout of metaal, in diverse hoogtes en breedtes. Bij zowel het advies als de montage leveren wij de beste oplossing die bij uw wensen en uw omgeving passen. Houten poorten Woerden.

Houten poorten

Een houten poort geeft een luxe en robuste uitstraling aan uw weide, oprit of tuin. Van Eekeren heeft twee soorten houten poorten. Engelse houten poorten zijn in enkele of dubbele variant verkrijgbaar. Deze houten poorten zijn geïmpregneerd. Door het hout te impregneren gaat het hout zo’n 10 tot 15 jaar langer mee dan wanneer dit niet gebeurd. Hierdoor wordt het hout duurzamer en kwalitatief beter omdat het beter tegen verschillende weersinvloeden kan.

Daarnaast heeft van Eekeren ook hardhouten poorten. Deze poorten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Van 1,20 tot en met 3,60. Hierdoor is er altijd een hardhouten poort die past bij jouw wensen! Houten poorten Woerden.

Verstelbare Weide poorten

Weidetoegangshekken zijn ook leverbaar in zwaar gegalvaniseerd staal in de maten vanaf 1,2 mtr. tot 6 mtr. breed, mocht u nog breder willen kunt u ook kiezen voor om een dubbele poort te plaatsen.

De verstelbare hekken van Patura zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met verstelbare schanieren zodat hij altijd bij gesteld kan worden. Ook heeft Patura weidepoorten met schapengaas erin gemonteerd. Standaard maten hebben wij veelal op voorraad.

Houten slagboom

Tijdens uw wandeltochten door het bos of over uitgestrekte heidevelden heeft u ongetwijfeld kennisgemaakt met de vertrouwde aanblik van een houten slagboom. Bij van Eekeren bieden we u verschillende slagbomen, vakkundig vervaardigd van eiken- of hardhout. Onze slagbomen worden aangeboden met zowel taps toelopende als rechte bovenbalken, en ze zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen wat betreft houtdikte.

De veelzijdige slagboom van hout kent vele toepassingen voor uw buitenruimtes. Of het nu in een weelderige tuin, een oprit of op een erf is, de slagboom van hout vervult diverse rollen. In de tuin creëert deze charmante afscheiding een sierlijke grens tussen bloemperken en gazon, terwijl het tevens een rustieke elegantie toevoegt. Houten poorten Woerden.

Houten poorten WoerdenHouten poorten Woerden

Contact formulier

Complete montage

Onze professionele montage garandeert de beste resultaten. Hierdoor kunt u het plaatsen van uw poorten met een gerust hart aan van Eekeren overlaten. Daarbij verzorgen wij graag een complete omheining voor uw specifieke situatie.

Van Eekeren bied met hun geschoolde en gemotiveerde medewerkers en met hun speciaal daarvoor uitgerust machinepark een complete montageservice. Dit betekent dat wij van A tot Z alle taken uitvoeren en daarnaast vanzelfsprekend, indien nodig, ondersteunen bij onderhoud en reparaties. Houten poorten Woerden.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!