Het is zaterdag 5:07Sorry, we zijn nu gesloten

Houten omheiningen Veere

Een houten omheining van Van Eekeren geeft u de mogelijkheid om in sfeer aan te sluiten op het landschap. Ook investeert u met een houten omheining in een onderhoudsarme toekomst van lange duur.

Offerte aanvragen

Houten omheiningen Veere

Een omheining van Eekeren Wouw kunt u toepassen voor het omheinen van uw weide, maar ook voor de afrastering van uw woning, longeercirkel, stapmolen, rijbak en paddock. Houten omheiningen Veere.

Een goede paardenbak is onmisbaar voor de actieve beoefenaar van de paardensport. Daar besteden wij bij Van Eekeren veel aandacht aan.

Voor de paardenliefhebber is een paardenbak van hoge kwaliteit absoluut noodzakelijk om zorgeloos en veilig te kunnen genieten van deze prachtige sport. Een paardenbak omheining wordt vaak onder 12 graden schuinte geplaatst dit komt ten goede voor de veiligheid van de ruiter die dan geen last heeft van de omheining. Er wordt tevens ook recht geplaatst, het is maar net wat u wilt. Houten omheiningen Veere.

Van Eekeren heeft omheiningen die worden gemaakt van eiken-, Lariks- of hardhout. Daarnaast kan bij Van Eekeren gekozen worden voor (vacuümdruk) geïmpregneerd hout ter verlenging van de levensduur.

Zowel creosoot als zout geïmpregneerd hout word veelal gebruikt bij omheiningen, die vele voordelen kent voor mens, milieu en paard.
Alle houten kwaliteit omheiningen worden verduurzaamd en krijgen hiermee een langere levensduur tot wel 25 jaar en daarmee vergelijkbaar met de levensduur van hardhout. Ook de
uitstraling van de omheining is na het vergrijzingsproces vergelijkbaar met hardhout. Van Eekeren heeft diverse soorten afrasteringen altijd op voorraad liggen, en wij verwelkomen u graag in onze shop om zo eens de verschillen te kunnen zien en evenaren. Voor een gepast advies kunt u rekenen op onze ervaring en deskundigheid. Houten omheiningen Veere.

Houten omheiningen VeereHouten omheiningen Veere

Contact formulier

Neem contact op met Eekeren Wouw

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen. Houten omheiningen Veere.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!