Het is zaterdag 6:35Sorry, we zijn nu gesloten

Gaas afrasteringen Rotterdam

Van Eekeren heeft diverse gaas soorten maar werkt veelal met het bekende sterke Tornado gaas.

Offerte aanvragen

Gaas afrasteringen Rotterdam

Van Eekeren heeft diverse gaas soorten maar werkt veelal met het bekende sterke Tornado gaas. Of u dit gaas gebruikt voor een veilige afrastering voor uw dieren of als wildraster, het gaas is zo ontworpen dat het zijn vorm, kracht en duurzaamheid behoud. Gaas afrasteringen Rotterdam.

Tornado heeft een ruim assortiment voor alle diersoorten en toepassingen. Het Tornado gaas is gemaakt van zwaar zink/alu draad Of terwijl het ” high tensile plus” draad welke bekend staat om zijn sterkte, duurzaamheid en kwaliteit. Het Tornado gaas is in diverse uitvoeringen leverbaar met verschillende maaswijdtes en diverse hoogtes van 50 cm tot 250 cm, maar ook met verschillende knopen. De Hi-Tensile Plus is leverbaar met de traditionele, Flex knoop, Torus knoop of Titan knoop. De rollen zijn in de lengtes van 50 mtr, 100 mtr en 250 mtr. Gaas afrasteringen Rotterdam.

Tornado heeft bovendien diverse gaastypen voor diverse diersoorten en toepassingen o.a. schapen, kippen, paarden en wild. Bekijk hier de brochure van Tornado wire voor meer informatie. Van Eekeren heeft diverse soorten gaas altijd op voorraad staan. Tevens plaatsen wij ook complete rasters. Wij zijn voorzien van machines en goed opgeleid personeel, zodat u er van uit kan gaan dat de omheining snel, veilig, netjes en strak geplaatst wordt, eventueel compleet met landhekken, drinkwater, en voederbakken. Gaas afrasteringen Rotterdam.

Gaas afrasteringen RotterdamGaas afrasteringen Rotterdam

Contact formulier

Neem contact op met Eekeren Wouw

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen. Gaas afrasteringen Rotterdam.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!