Het is woensdag 2:56Sorry, we zijn nu gesloten

Gaas afrastering nodig?

Van Eekeren heeft diverse gaas soorten maar werkt veelal met het bekende sterke Tornado gaas.

Offerte aanvragen

Gaas Afrastering

– Een gaas afrastering wordt vaak gebruikt omdat het sterk en duurzaam is.
– Een afrastering van gaas is onderhoudsvriendelijk
– Wij leveren niet alleen de materialen, maar kunnen de afrastering ook volledig voor u plaatsen
– Wij zijn VCA gecertificeerd.
– Kwaliteit en veiligheid voor mens en dier staat bij ons altijd centraal
– De nodige kennis en ervaring om uw inrichting compleet te maken

Bent u op zoek naar gaas afrastering van een uitstekende kwaliteit om uw weiland, erf of terrein af te zetten? Dan bent u bij Van Eekeren aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten gaas afrastering in ons assortiment maar werken voornamelijk met het bekende en zeer sterke Tornado gaas. De fabrikanten van Tornado staan al jaren bekend als dé specialist op het gebied van draad met een hoge treksterkte. Tornado heeft een ruim assortiment voor alle diersoorten en toepassingen.

Wanneer u kiest voor een gaas afrastering kiest u voor de diverse voordelen die gaas te bieden heeft: Een afrastering van gaas wordt vaak gebruikt omdat het sterk en solide is. Gaas afrastering is minder onderhoudsgevoelig dan de meeste andere hekwerken. U maakt het indringers lastig uw terrein te betreden. Van een duurzame kwaliteit We hebben gaas voor ieder diersoort, van salamander tot olifant. Over het algemeen wordt het gaas bij een gaas afrastering aan ijzeren, houten of beton palen bevestigd. Het is belangrijk dat er geen gaas met te grote mazen wordt gebruikt om de veiligheid van uw dieren te waarborgen. Afhankelijk van de diersoort gebruiken we het juiste type gaas.

Contact formulier

Neem contact op met Eekeren Wouw

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!