Het is zaterdag 5:09Sorry, we zijn nu gesloten

Beregeningsinstallatie Valkenburg

Van Eekeren is al 50 jaar een gespecialiseerd bedrijf in aanleg van een beregeningsinstallatie voor tuinen, sportvelden, land- en tuinbouw en paardenbakken.

Offerte aanvragen

Beregeningsinstallatie Valkenburg

Van Eekeren is al 50 jaar een gespecialiseerd bedrijf in aanleg van een beregeningsinstallatie voor tuinen, sportvelden, land- en tuinbouw en paardenbakken. Tevens wordt een beregeningsinstallatie ook toegepast bij bedrijven voor onder andere stofbestrijding. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten zoals Rain-Bird Sprinklers, Pedrollo Pumps en DAB pompen. Beregeningsinstallatie Valkenburg.

Contact formulier

Neem contact op met van Eekeren

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen. Beregeningsinstallatie Valkenburg.

Tuinberegening

Voor elke project kan Van Eekeren een passende oplossing voor u verzorgen. Een beregeningssysteem voor uw tuin zorgt er voor dat u zich in de warme en droge perioden geen zorgen meer hoeft te maken over uw tuin. Het beregenen van uw tuin gebeurd dan volautomatisch, op gewenste tijden in vooral de warme periodes van het jaar. De waterhoeveelheid die wordt gemoeid met deze installatie kan worden afgesteld en het is tevens mogelijk gebruik te maken van een regensensor. Deze regensensor zorgt ervoor dat als er al genoeg regen is gevallen, de beregeningsinstallatie uw tuin niet extra bewaterd. Het is zelfs mogelijk om een beregeningsautomaat volledig via een app op uw computer, smartphone of tablet de beregening te regelen. Beregeningsinstallatie Valkenburg.

Offerte aanvragen
Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!