Het is woensdag 2:09Sorry, we zijn nu gesloten

Beregeningsinstallatie nodig?

Wij zijn al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van beregeningsinstallaties

Offerte aanvragen

Beregeningsinstallatie

– Wij zijn al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van beregeningsinstallaties
– Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten
– Voor elk probleem/project bieden wij een passende oplossing
– Wij zijn VCA gecertificeerd
– Afspraak is bij ons altijd afspraak
– Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies

Wij zijn al meer dan 50 jaar een gespecialiseerd bedrijf in het aanleggen van een beregeningsinstallatie voor tuinen, sportvelden, in de land- en tuinbouw en in paardenbakken. Hierbij werken we uitsluitend met hoogwaardige producten zoals Rain – Bird en Hunter sproeiers, Pedrollo pompen en DAB pompen. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit beregeningsinstallatie.

Een beregeninginstallatie voor uw tuin zorgt ervoor dat u zich in de warme en droge perioden geen zorgen meer hoeft te maken over de tuin. Het beregenen van uw tuin wordt dan automatisch gedaan, op de door u gewenste tijden. De waterhoeveelheid kan worden afgesteld en ook kunt u eventueel gebruik maken van een regensensor. Een regensensor zorgt ervoor dat uw tuin niet extra wordt bewaterd wanneer er regen gevallen is. Het is zelfs mogelijk om een beregeningsautomaat volledig via een app op uw computer, smartphone of tablet de beregening te regelen.

Voor de grotere tuinen of voor uitgebreide projecten, kan een beregeningspomp u zeker helpen. Deze pomp wordt op een bron/put aangesloten en voorziet uw tuin van water. U kunt ervoor kiezen om uw beregeninginstallatie door Van Eekeren te laten aanleggen. Maar ook voor de mensen die dit graag zelf willen doen, staan wij klaar. Door middel van een deskundig advies en onze goede productkennis helpen wij u graag. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden of het bestellen van een beregeningsinstallatie vrijblijvend contact met ons op.

Contact formulier

Neem contact op met Eekeren Wouw

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!