Het is donderdag 13:22We zijn open!

Afrastering plaatsen
nodig?

Van Eekeren heeft diverse gaas soorten maar werkt veelal met het bekende sterke Tornado gaas.

Offerte aanvragen

Afrastering plaatsen

– Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten omheiningen en  afrasteringen
– Van Eekeren plaatst al meer dan 20 jaar omheiningen en afrasteringen
– Verschillende soorten afrasteringen
– Al onze afrasteringen zijn van een uitstekende kwaliteit en gaan jarenlang mee
– Wij leveren niet alleen de materialen, maarwij ontzorgen u door het geheel te monteren, met 10 jaar systeem garantie.

Wilt u een afrastering laten plaatsen? Kies dan voor het veelzijdige Van Eekeren. Wij plaatsen zowel voor bedrijven en overheden als particulieren afrasteringen. Al onze afrasteringen zijn van een uitstekende kwaliteit en gaan jarenlang mee. Kiest u voor Van Eekeren, dan kiest u voor een duurzame oplossing. Wanneer u ervoor kiest om door het professionele en ervaren Van Eekeren uw afrastering te laten plaatsen, heeft u de keuze uit verschillende soorten afrasteringen:

Een houten omheining geeft u de mogelijkheid om qua sfeer aan te sluiten op het landschap. Een gaas afrastering is een sterke, duurzame en onderhoudsvriendelijke afrastering. Schrikdraad en elektrische afrasteringen van de zeer betrouwbare merken Gallagher en Patura

Weide afrastering, een soort van psychologische barrière voor de dieren in uw weide Fauna en wildschade rasters. Wij adviseren u graag uitgebreid over bovenstaande mogelijkheden. Samen komen we tot de beste oplossing voor uw afrasteringsprobleem.

Contact formulier

Neem contact op met Eekeren Wouw

Bij Eekeren Wouw hechten we veel waarde aan directe communicatie met onze gewaardeerde klanten. Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Christiaan Nauta
Christiaan Nauta
2020-05-29
Al jaren goede ervaringen. In 2016 meerdere weien, poorten en automatische drinkbakken laten aanleggen. Nooit problemen. Werkt allemaal prima en ziet er nog prima uit. Goede kwaliteit. Bij kleine klusjes kun je altijd voor goed advies terecht. Altijd bereid even mee te denken. Als ze het ondanks hun grote voorraad niet hebben of als het niet bestaat dan maken ze het voor je. Problem solved! Echt aanrader
Jac Mens
Jac Mens
2018-03-22
Fijne wasstraat voor zelfbediening
Ton de Kort
Ton de Kort
2017-04-03
Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren. Ze verstaan hun vak, en hebben zeker geen van 8 tot 5 mentaliteit. Een aanrader.
Jurgen tange
Jurgen tange
2017-04-02
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam!!! Topbedrijf !!!!!
Marco Sanders
Marco Sanders
2017-04-02
Prima bedrijf voor het aanleggen van beregening. Ze werken met Rain-Bird en Pedrollo waterpompen. Waardoor mijn tuin er groener uitziet dan bij de buren.
Mathijs van der Logt
Mathijs van der Logt
2017-04-02
Wordt altijd heel goed en snel geholpen door dhr van Eekeren en zijn team!