Wie zijn wij

  • Wie zijn wij

    Van Eekeren!

  1. 1


Over Ons

Van Eekeren Sinds 1978

Van Eekeren is een familiebedrijf sinds 1964, dat toen voornamelijk actief was in de agrarische sector met melkwinnings techniek en land en tuinbouw beregeningen.

Wie zijn wij….

Blijf op de hoogte

Van Eekeren is een familiebedrijf sinds 1964, dat toen voornamelijk actief was in de agrarische sector met melkwinnings techniek en land en tuinbouw beregeningen.
In 1978 werd het bedrijf gevestigd in de Donkenweg te Wouw, waar het bedrijf nu nog steeds actief is. De werkzaamheden bestaan nu voornamelijk uit,
Omheiningen / Afrasteringen
Terreinbeveiligingen
Beregening
Betonboren / -zagen

Maar wij doen nog veel meer,

Complete weide inrichting
Wij maken rasters in de breedste zin der woord zoals gaas, schrikdraad en houten omheiningen, maar wij doen meer…
Wij maken uw weide inrichting compleet, eventueel met drinkwatervoorziening, verlichting, beregening, hooiruiven, schuilstalling u noemt het maar op.
Ook voor de paardenboxen en de inrichting ervan kunt u bij Van Eekeren terecht, denk aan drinkwatervoorziening, stalmatten, voerbakken en hooiruiven.
Van Eekeren levert niet alleen de materialen om uw inrichting compleet te maken maar kan dit ook compleet voor u realiseren. Mocht u het toch graag zelf doen, dan helpen wij u graag verder in onze shop.

Stalinrichting rundvee / vlees-vee
Van Eekeren levert ook complete stalinrichtingen voor uw vee.
Wij installeren de complete inrichting voor uw stal met voerhekken, ligboxen, koematrassen, afscheidingshekken, klimaatbeheersing en drinkwatervoorziening.
De Gea groep heeft het totaal pakket voor de rundveehouder.
Patura is ook een totaal leverancier als het gaat om stalinrichting en heeft ook voor vlees-vee uitstekende oplossingen. bekijk hier hun stalinrichting, u zult zien dat dit oerdegelijk is.

Zoals u kunt zien is Van Eekeren een veelzijdig bedrijf en heeft de nodige kennis om uw inrichting compleet te maken.
Voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op.