Specialist op het gebied van afrasteringen, beregeningsinstallaties & betonboren.

Over Ons

Van Eekeren Sinds 1978

Van Eekeren is een familiebedrijf sinds 1964, dat toen voornamelijk actief was in de agrarische sector met melkwinnings techniek en land en tuinbouw beregeningen.

Specialist op het gebied van afrasteringen, beregeningsinstallaties & betonboren.

Specialist op het gebied van afrasteringen, beregeningsinstallaties & betonboren.

Van Eekeren is een familiebedrijf sinds 1964. Toen waren we voornamelijk actief in de agrarische sector met melkwinningstechniek en land- en tuinbouwberegeningsinstallaties. In 1978 werd ons bedrijf gevestigd aan de Donkenweg te Wouw, hier zijn we nu nog steeds actief. Onze werkzaamheden bestaan nu voornamelijk uit:

 

 

De complete inrichting van uw weide

Wij maken rasters in de breedste zin van het woord zoals gaas, schrikdraad en houten omheiningen. We maken uw weide inrichting graag compleet, eventueel met drinkwatervoorziening, verlichting, beregeningssystemen, hooiruiven, schuilstalling. U noemt het maar op. Ook voor de inrichting van de paardenboxen kunt u bij Van Eekeren terecht. Denk bijvoorbeeld aan drinkwatervoorziening, stalmatten, voerbakken, hooiruiven en stal benodigdheden.

Wij leveren niet alleen de materialen om uw inrichting compleet te maken, maar kunnen dit ook helemaal voor u realiseren. Doet u dit liever zelf? Dan voorzien we u graag van een passend advies en helpen we u graag verder in onze shop.

Complete stalinrichtingen voor uw vee

Daarnaast leveren we ook complete stalinrichtingen voor uw vee. Van voerhekken en ligboxen tot koematrassen, afscheidingshekken, paardenomheiningen, klimaatbeheersing en drinkwatervoorziening. We maken gebruik van de best inzetbare goederen van onze leveranciers. Uitstekende oplossingen die oerdegelijk zijn.

Zoals u kunt zien is Van Eekeren een veelzijdig bedrijf en hebben wij de nodige kennis om uw inrichting compleet te maken. Verkoop, montage en service staan hoog in het vaandel. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, 0165-302251.

Meer interessante informatie over:

Gaas afrastering | Omheining gaas en afrastering | Betonboorbedrijf Brabant | Afrastering plaatsen | Beregeningsinstallaties | Paardenomheiningen | Hoofdpagina