Beregening

 

Beregeningsinstallatie

Van Eekeren is al 40 jaar een gespecialiseerd bedrijf in aanleg van een beregeningsinstallatie voor tuinen, sportvelden, land- en tuinbouw en paardenbakken. Tevens wordt een beregeningsinstallatie ook toegepast bij bedrijven voor onder andere stofbestrijding. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten zoals Rain-Bird Sprinklers, Pedrollo Pumps en DAB pompen.

Tuinberegening

Voor elke project kan Van Eekeren een passende oplossing voor u verzorgen. Een beregeningssysteem voor uw tuin zorgt er voor dat u zich in de warme en droge perioden geen zorgen meer hoeft te maken over uw tuin. Het beregenen van uw tuin gebeurd dan volautomatisch, op gewenste tijden in vooral de warme periodes van het jaar. De waterhoeveelheid die wordt gemoeid met deze installatie kan worden afgesteld en het is tevens mogelijk gebruik te maken van een regensensor. Deze regensensor zorgt ervoor dat als er al genoeg regen is gevallen, de beregeningsinstallatie uw tuin niet extra bewaterd. Het is zelfs mogelijk om een beregeningsautomaat volledig via een app op uw computer, smartphone of tablet de beregening te regelen.

Beregeningspomp

Voor de grotere tuinen of voor uitgebreide projecten, kan een beregeningspomp u zeker helpen. Deze pomp zuigt zelf water op en bewaterd uw tuin. Elk project is verschillend en heeft een andere aanpak nodig. Ook het gebruik van de pomp is verschillend, zo kan ook gebruik worden gemaakt van een onderwaterpomp, zelf aanzuigende pomp of via de waterleiding.

Doe het zelf beregening

U kunt door Van Eekeren een beregeningsinstallatie laten aanleggen, maar voor de mensen die het zelf willen doen staan wij uiteraard ook klaar. Door middel van een deskundig advies en onze uitgebreide productkennis kunnen wij u helpen uw tuin perfect te bewateren. Wij zijn u graag van dienst, of het nu gaat om een beregeningsinstallatie of sproei installatie, Van Eekeren te Wouw staat voor u klaar!

Wij komen graag in contact met u om een afspraak te maken. Dan bekijken we samen met u de situatie, brengen we uw wensen in kaart en doen we u een passend, vrijblijvend voorstel.

Beregening

[envira-gallery id=”1766″]